tiistai 3. toukokuuta 2016

Nyt alkoi maskeeraus!

Opiskelut Makeup Mondossa ovat edenneet vauhdilla. Kauneus meikki puoli on nyt taputeltu ja sopivasti vapun alla siirryttiin maskeeraus puolelle. Olen kyllä tykännyt hurjasti molemmista, mitä näin alkuun voi sanoa.

Hieman jännittää tulevan kesän aikataulu, kun meikkaamiseen menee varmaan kolme tuntia päivässä, kun omaa naamataulua haluaa varmasti käyttää kaikkeen oppimaansa. Ehdottomasti tulen kesällä käyttämään paljon erilaisia värejä. Etenkin huulissa, mutta varmasti myös luomilla.

Maskeerauksessa on ollut ihanaa kun on päässyt kunnolla käyttämään luovuuttaan.

Maskeeraus puoli alkoi näytösmeikeillä, mitkä saimme suunnitella itse. Ohjeena oli kuitenkin, että tulisi olla todella näyttävää.

Tässä alla kuvissa tekemäni näytösmeikki sekä hiukset.



Tekemäni toinen näytösmeikki ja hiukset olivat intiaani teemalla. Alla kuvat.




Seuraavaksi päästiinkin kunnolla maskeeraamaan, oli nimittäin vuorossa Geisha meikki. Tästä tyylistä tykkäsin todella paljon, vaikka omaa luovuutta ei niin paljoa päässyt käyttämään, kun noudatettiin tyylissä perinteistä Geisha meikkiä.

Tässä kuvat toteuttamastani Geisha meikistä ja hiuksista.




Tällä viikolla oli vuorossa Pinup / Burleski meikki kahdella eri tyylillä. Toisessa tyylissä vahvalla rajauksella ja toisessa glitteriluomilla.


Tässä alhaalla vahvalla rajauksella tekemäni lookki.


 Ja tässä alhaalla glitteriluomilla tekemäni lookki.


Semmoisia maskeerauksia ollaan jo päästy oppimaan ja paljon vielä lisää tulossa.


Ps. Mulla oli ihan super hauska vappu, toivottavasti teilläkin oli! Nyt alkaa jo pikku hiljaa palautua viikonlopun juhlinnasta. :D

Puspus <3
 

1 kommentti: