maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tyrkky

Tyrkky. Olen nyt pyöritellyt tuota sanaa mielessäni. Enkä tunnista itseäni tuosta sanasta. Tuohon kuitenkin joutuu varmasti useammatkin vähissä vaatteissa poseeravat mallit, missit tai muut julkisuudenhenkilöt törmäämään. En loukkaanu tästä nimityksestä, se vain ihmetyttää. Suomi tuntuu olevan vuosituhannen jäljessä esim. jenkkilästä. Siellä ei ole mitenkään tyrkkyä poseerata vähissä vaatteissa. Siellä se on tätä päivää. Mikä siinä on muka väärin. Ihmisvartalo on kaunis, miksi sitä tulisi piilotella.

Olen ylpeä omasta vartalostani ja tulen varmasti jatkossakin julkaisemaan kuvia, missä en ole käärittynä vaatteisiin. Teen tämän kuitenkin tyylillä. Kuvani ei ole mitään revittely kuvia, vaan hyvällä maulla otettuja.

Tämä tyyli ei tietenkään voi miellyttää kaikkia, eikä pidäkään. Tarviiko siitä kuitenkaan huudella. Ei minuakaan miellytä kaikkien elämäntyyli tai tavat. En kuitenkaan huutele tuolla solvauksia. Puuttuisivatpa ihmiset yhtä paljon maailman oikeisiin epäkohtiin. Käyttäisi tuon kommenttikenttään kirjoitetun solvauksen ajan, vaikka jakamalla linkin missä valistetaan eläinoikeuksista tai sen ajan kertoisi lapsellensa kuinka koulukiusaaminen on väärin.

Tässä vähän ajatuksia tärkeysjärjestykseen. Älkää tuhlatko aikaanne negatiivisiin ajatuksiin. Nauttikaa elämästänne ja antakaa muittenkin nauttia. Hyvät tavat eivät maksa mitään. <3





Kuvat: Nadi Hammouda

5 kommenttia:

  1. Fiksuja ajatuksia sulla kyllä. Kaunista on hyvä katsoa.. ja sun kuvat on aina tyylikkään sensuelleja. Jatka samaan malliin��

    VastaaPoista
  2. Jeesus, jos tunkee itsensä nettiin alastomana niin ei silloin pitäisi enää ihmetellä, että saattaa tulla kommentteja puolin jos toisin. "YYY, mulla on kaunis kroppa, mut jengi ei tajuu mun taiteellista puolta." LOL. Niinku, ah, kauheeta olla esillä mut kuitenkin ihan just sitä mitä mä haluun. Jengi ja niiden todellisuus-kuplat. Mua hajottaa asua täällä dorkien keskellä, mut ainakin tästä saa revittyä huumoria ja sehän on positiivista eiks jeh.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista