tiistai 31. toukokuuta 2016

Maskeerauksen taikaa

Maskeeraus on omanlainen taiteenlaji, mikä on kuitenkin helppo oppia ja oivaltaa. Laji missä kuitenkin parhaiten oppii vain tekemällä. Itse olen tykännyt maskeeraauksesta hyvin paljon, vaikka välillä miettinytkin miten ihmeessä tuonkin voi oppia. Maskeerauksessa ei voi pelätä, että kädet vähän likaantuu, koska niin varmasti käy. Se on yhtä läträäämistä osakseen. 

Aloitettiin maskeeraus puolta vähän iisimmin, kuten edellisestä maskeeraus postauksestani pystyi huomaamaan. Tässä postauksessa luvassa jo kuitenkin myös kuvia ruhjeista ja haavoista, joten ei herkimmille. :D

Seuraavaksi taas kuvien muodossa tekeleistäni.




Rokokoo.

Rokokoo on tyylisuuntaus, joka syntyi Ranskan hovissa 1700-luvun alkupuolella ja levisi sieltä muuhun Eurooppaan. Meikki oli todella luonnollinen, heleä ja kuulas. Poskipunaa oli paljon, ja sitä lisättiin myös poskia nipistelemällä, huulet olivat vähän suppumaiset ja silmät todella jätettiin luonnolliseksi. Kasvoihin myös tehtiin pieniä kuvioita, kuten tähtiä tai sydämiä, millä oli erilainen symboliikka. Kampaukset taas olivat suuria ja näyttäviä, sekä niissä saattoi olla paljon koristeita.






Baletti.

Balletti maskeerauksessa oli pääosassa vahvat ja pitkät rajaukset, sekä näyttävät silmät. 
Alla myös toinen Baletti meikki, sekä kampaus. Pienet timantit sopivat myös meikkiin erinomaisesti.










Drag queen.

Drag queen maskeerauksessa peitettiin omat kulmakarvat liimalla, näin saatiin luomea nostettua ja tehtyä piirtämällä kulmakarva ylemmäksi. Tämä saa tyyliltään olla hyvinkin näyttävä. Vahvat varjot ja valot, sekä paljon irtoripseä. Peruukit on myös suuressa osassa drag queen maskeerausta.









Haavat ja ruhjeet.

Tämän tekeminen on jännää ja haastavaa, kun haavasta tosiaan tulisi saada mahdollisimman todenmukainen. Näissä on käytetty vahaa ja lateksia, jotta ihoa saataisiin muokattua haavan tai ruhjeen muotoon. Kun muoto on saatu vahalla muotoiltua, voi lisätä lateksin kanssa paperia tai sitten erikseen pumpulia, jotta se toisi aitoa lihan tuntua. Lopuksi vielä ruhjeet ja haavat värjätään punaisen eri väreillä ja sitten vielä lisätään nestemäinen tekoveri. 

Näissäkään maskeeruksissa ei kuitenkaan mitään tiettyjä sääntöjä ole, vaan vain mielikuvitus on rajana näitä tehdessä.



Tällälaista kaikkea tosiaan ollaan päästy Makeup Mondossa oppimaan. Tällä viikolla tulossa vielä lisää koulustani tietoa, mikäli SINÄKIN olet innostunut opiskeluista parhaimassa meikki ja maskeeraus koulussa. 

Mukavaa toukokuun viimeistä iltaa kaikille! <3












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti