maanantai 1. helmikuuta 2016

Makeup School Day 1

Viime viikko hurahti nopeasti ja lukuisia univelkatunteja kerryttäen. Matkustin viikoksi Budapestiin töihin. Työnkuvani tuolla oli toimia juontajana kaikkien rakastamissa soittopeliohjelmissa. Vietin Budapestissä myös viime heinäkuun, joten kaupunki oli minulle tuttu. Tällä kertaa en siis tehnyt juurikaan mitään turistinomaista, vaan lähinnä keskityin työjuttuihin ja tämän blogin perustamiseen. Tässä kuitenkin pieni fiiliskuva myös Budapestista.

                     Housut: House of Brandon, Takki: Zara, Kengät: Timberland, Laukku: Ted Baker


Tänään oli erityinen päivä, sillä tänään oli minun ensimmäinen koulupäivä Makeup Mondon meikkaaja-maskeeraja koulussa. Olin aamulla tohkeissani kuin pikkutyttö kulkiessani koulumatkaani. Tämä on ollut haaveeni jo pitkään. Nyt oli se hetki lähteä toteuttamaan tämä unelma. Ajatus sai tuulta alleen, kun päätin lähteä meikkiassariksi Helsinki Fashion Week:ille. Siellä kuulin helmikuussa alkavasta kurssista Makeup Mondossa. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Makeup Mondon opettajat Pia ja Julia ovat aivan ihanat. Minusta on todella tärkeää, että opettajat ovat semmoiset jotka innostavat ja motivoivat. Ja tätä he todella ovat! Pääsin myös tutustumaan opiskelutovereihini ja tuntuu siltä että meillä on aivan mahtava porukka kasassa. Ihanaa!

Tänään käytiin läpi hyödyllistä yleistietoa ihosta. Sekä värjättiin ja muotoiltiin kulmia.

    Kulmien muotoilua pinseteillä.


    Kulmien värjäystä.

    Kulmien värjäystä.

    Lopputulos kulmista.


Siinä ensimmäisestä koulupäivästäni. Innolla odotan huomista päivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti