maanantai 29. helmikuuta 2016

"I could be your Amsterdam"

Pahoittelut, että kirjoituksistani on ollut pieni tauko. Henkilökohtaisten murheideni vuoksi, ei löytynyt hetkeen pienintäkään fiilistä kirjoittaa edes ensimmäistä sanaa. Tästä johtuen postaukseni viimeisimmästä reissustani tulee hieman jälkijunassa. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Eikös se niin mennyt! Tänään on jo itsellä tunnelma hyvä ja tuntuu ihanalta olla taas blogin ääressä.



Kävinpä siis tuossa parisen viikkoa sitten minireissulla Amsterdamissa. Ihana pieni irtiotto arjesta, ja kolmessa päivässä ehti jo nähdä ja kokea paljon. Tässä lyhyesti fiiliksiäni tästä ihanasta kaupungista.

Yövyimme NH Collection Grand Hotel Krasnapolskyssa, mikä on 5 tähden hotelli, ja oli kyllä tähtiensä arvoinen. Hotelli oli viihtyisä ja henkilökunta mukavaa.
 Amsterdam on hyvin romanttinen kaupunki, se oli juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin. Kauniit kanavan varret, kaunista arkkitehtuuria, sekä ihania pieniä herkkukojuja oli joka kulmassa. Tulipa siis herkuteltua ja paljon. Maukkaita leivoksia ja herkkuja oli niin paljon, että tuotti vaikeuksia valita mitä halusi maistaa. Ruoka oli hyvää ja ihmiset mukavia. Amsterdam on myös loistava shoppailu kaupunki, loputtomalta tuntuva ostoskatu tarjosi parastaan. Etenkin urheilu ja vapaa-ajan kenkien tarjonta oli huipussaan. Opiskelija budjetillani, jouduin kuitenkin hillitsemään itseäni. Pyöräkulttuuri näkyi vahvasti katukuvassa, ja tulipa melkein jäätyä pari kertaa pyöräilijän alle. Joten sinne matkustavien kannattaa olla tarkkana liikenteessä. Kaiken kaikkiaan ihana reissu ja kaunis kaupunki. Ehdottomasti olisi kiva matkustaa sinne myös kesällä. Tosin, kaikkialle ei voi ehtiä ja haluan myös kokea mahdollisimman paljon minulle uusia kaupunkeja ja maita.

 Herkkutiskit notkuivat toinen toistaan herkullisemman näköisistä leivoksista.



Burger Bar'ssa oli todella hyvät burgerit.



 Postauksen otsikko tulee yhdestä suosikki kappaleestani, minkä pääset kuuntelemaan tästä Aura Dione - Antony

5 kommenttia:

  1. Hei pakko kysyä mistä toi sun sateenvarjo-kuvan takki on? :) Aivan ihana!!

    VastaaPoista
  2. Moikka, kiitos! :) Takki oli ihana löytö juurikin tuolta Amsterdamista, jostain pikku putiikista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, harmi! Itekkin olin just ulkomailla ja kokeilin lähes samanlaista takkia, en ostanut, ja nyt se on jäänyt kummittelemaan :D en oo onnistunut vielä Suomesta metsästämään samanlaista...

      Poista
  3. Täydelliset farkut, onko nekin löytö damista��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Bershkasta :) ja on kyllä omat lempparit myös!

      Poista