perjantai 5. helmikuuta 2016

Ensimmäinen kouluviikko

Ensimmänen kouluviikko lensi kuin siivillä. Oli niin ihanaa ja jännää. En malttaisi odottaa, että maanantaina pääsee taas kouluun. Pitkästä aikaa on semmoinen olo, että on valinnut elämässään oikean suunnan. Tämä ammatti todella tuntuu niin oikealta minulle. Välillä toki on tullut hetkiä, kun on miettinyt, mitä jos olenkin ihan surkea tässä. Mitä jos en opikkaan taitavaksi meikkaajaksi. Minulla on niin suuret odotukset itsestäni, niin mitä jos ne ei toteudukaan. Varmasti ihan turhia ajatuksia, mutta kuitenkin pieni pelko jos ei onnistukaan.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että suunta on oikea ja tulen rakastamaan tulevaa ammattiani meikkaaja-maskeerajana. Innolla odotan, että päästään kunnolla oppimaan meikkausta ja maskeerausta.

Ensimmäisellä viikolla pääsimme jo oppimaan kaikenlaista jännää.




Tiistaina pääsimme tekemään pikamanikyyrejä ja lakkaamaan kynsiä.

 



Pääsimme myös tutustumaan Evagardenin kosmetiikkasarjaan, kun tuotesarjan maahantuoja BeanCase Oy:ltä oli kertomassa tuotteista.


Olipa ihana päästä kokeilemaan kaikkia ihania tuotteita. Kuten näitä herkullisen värisiä huulikiiltoja. Aivan kuin olisi ollut karkkikaupassa.


Keskiviikkona opeteltiin kasvojen mittasuhteita ja niiden piirtämistä.




Tässä ihka ensimmäinen mittasuhde piirustukseni ja siihen kasvoihin tehty layout, eli suunnitelma meikistä, minkälainen tulisi tehdä oikeille kasvoille. Toivottavasti kehityn matkanvarrella myös piirtäjänä.

Siinä oli suurpiirtein kerrottuna ensimmäisestä viikostani Makeup Mondo koulussa. Suurella odotuksella ensi maanantaihin. Ihanaa olla näin innoissaan koulunkäynnistä!



2 kommenttia:

  1. Oo ihanaa, että törmäsin tähän postaukseen, tunnistin Mondon heti. Terkkuja Julia-opelle Enniltä!

    VastaaPoista