keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Rakkaudesta lajiin

Lujaa tahtia ollaan menty eteenpäin Makeup Mondo koulussa. Kohta kaksi kuukautta takana ja edelleen vaan ihmetyttää, että voiko koulussa oikeasti viihtyä näin hyvin. Kai se on sitä kun on vihdoin löytänyt elämään sen ammatin mitä haluaa oikeasti tehdä. Olen todella täynnä intoa ja oppimisen halu on kova. Kokoajan vaan haluaa oppia lisää ja imeä itseensä kaiken tiedon tästä alasta.

Olen yleensä ollut se meikattava osapuoli, mutta nyt kun onkin itse meikkaaja, niin näkee kaikki asiat eritavalla. Ennen meikit oli vain meikkejä. Meikattavana ollessa ei pahemmin kiinnittänyt huomiota mitä sinne naamaan laitettiin, nyt sitä katsookin ihan uudella perspektiivillä.

Koulussa on ehditty oppia jo kaikenlaista. Kerron seuraavaksi kuvien kanssa, mitä kaikkea ollaan ehditty opiskelemaan.

Huulimeikki

Kauniin ja kestävän huulimeikin hyvä oppi on pohjustaa huulet meikkivoiteella, jonka jälkeen vielä puuteroida ne. Sen jälkeen on hyvä rajata huulet rajauskynällä, jolloin symmetrinen muoto on helpoin työstää. Huulimeikissä haastavinta onkin saada huulet mahdollisimman symmetrisiksi. Rajauksen jälkeen levitetään huulipuna ja halutessaan voi lisätä huulille huulikiillon.

Omassa meikissä käytän usein myös vain huultenrajauskynää ja siihen päälle sipaisen huulikiiltoa. 


Harjoittelimme huulien tekoa punaisella värillä, jotta teko olisi mahdollisimman tarkkaa ja haastavaa, sillä punaisessa värissä pienetkin virheet näkyy.


Tässä toisillemme tekemät huulimeikit, ei hassumpaa aloittelijoilta! ;)


Päivämeikki

Päivämeikissä on tärkeää että pohja on kevyt ja kuulas, ei missään nimessä liian raskas. Silmät tulee myös meikata hillitysti.



Tässä kuvat tekemästäni päivämeikistä.


Ja kuten kouluihin luonnollisesti kuuluu myös kokeita, niin oli meillä myös päivämeikki koe. Kokeeseen kuului tehdä ennen kokeen aloittamista layout, minkä mukaan toteutettiin päivämeikki, sekä hiusten ehostus. Aikaa meikkiin ja hiuksiin oli annettu 45 minuuttia.



Päivämeikki kokeen arviointia.



Kuvat päivämeikki kokeen lopputuloksesta.


Joe Blasco

Pääsimme tutustumaan Joe Blascon tuotesarjaan, kun meikkitaiteilija Milla Stenman oli koulullamme esittelemässä sarjaa.


Saimme myös heti kokeilla Joe Blascon meikkejä toisillemme. Itse ainakin tykästyin näihin heti kättelyssä.



Joe Blascon tuotteilla tekemäni pohja.


Iltameikki

Iltameikissä on tärkeätä, että meikki on kestävä, jotta se pysyy kauniina koko illan. Valot ja varjot tehdään usein nestemäisillä, jotta kesto olisi pidempi. Meikki saa olla vahva ja näyttävä.

Iltameikistä meillä oli myös koe, mihin kuului ennen kokeen aloitusta tehdä layout. Layoutin mukaan tuli toteuttaa iltameikki ja laittaa hiukset. Aikaa meikkiin ja hiuksiin oli annettu 1h 15min. Itselleni aika tuntuu vielä haastavan lyhyeltä. Sekä luomivärien muotoilussa kaipaan vielä harjoittelua.




Kuva iltameikki kokeen lopputuloksesta.


Naturel meikki

Naturel meikissä pohjan saa olla todella kuulas ja läpikuultava. Poskipunalla voi tuoda sporttista lookkia ilmeeseen. Kulmakarvat ei tule olla liian piirretyn näköiset. Silmämeikki hyvin kevyt. Huulille riittää huulirasva tai väritön huulikiilto.


Kuva tekemästäni naturel meikistä ja hiukset laitettu sopimaan sporttiseen lookkiin.



Ensi kerralla kerron super kivoista työharjoitteluista, mihin ollaan päästy jo mukaan. :)

Saa myös ehdottaa postaus toiveita! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti