perjantai 12. elokuuta 2016

Tukka hyvin, kaikki hyvin

Sanotaan, että hiukset on naisen kruunu. Voin itse todellakin allekirjoittaa tuon lauseen. Sekä myöskin sanonnan 'tukka hyvin, kaikki hyvin'. On se vaan niin hitsin tärkeä asia, etenkin meille naisille. Siksi hiuksista haluaakin pitää erityisen hyvää huolta ja haluaa että ne on huolitellun näköiset. Tai ainakin minä haluan, uskon kuitenkin että en ole tässä asiassa ainokainen.

Hiusten värjäyksessä ja pidennysten laitossa luotan itseni aina kampaajan käsiin. On niin paljon helpompaa ja turvallisempaa antaa ammattilaisen hoitaa tämä asia.

Nyt oli taas se aika kun hiukseni kaipasivat todellista freesausta. Juurikasvu notkui jo ties missä ja ylikasvaneista teippipidennyksistä puhumattakaan. Niinpä suuntasin maanantaina Kalliossa sijaitsevaan Hair Studio Pressoon. Siellä ihana Jenni oli minua vastassa.

Ensimmäisenä vaiheena oli minun vanhojen teippien poisto.



Seuraavaksi selvitettiin hiukset pienistä takuista ja näin voitiin aloittaa värjäys.




Hiusteni tyvi vaalennettiin, jotta saatiin kasvanut juurikasvu pois. Latvoihin levitettiin vasta lopuksi vähän väriä kirkastamaan hieman haalistuneita latvoja.

On kyllä yksi parhaita tunteita, kun tulee pesupaikalta ja näkee jo siinä että jes väri näyttää hyvältä! Sitten vaan kuivaus ja uusi jes tunne!

Kun hiukset oli saatu kuivaksi alkoi pidennysten laitto. Olen jo useamman vuoden käyttänyt Ribellan hiustenpidennyksiä, ja näin myös laitettii tälläkin kertaa.  Minulle laitettiin 50cm pituiset pidennykset.




Ja kun pidennykset oli kaikki saatu päähän, niin siinä vasta se isoin JES tulikin! On niin paras tunne kun hiukset on taas täydellisessä kunnossa. On niin freesi olo!




Ja en voi kuin kehua ihanaa Jenniä, joka taikoi hiukseni taas upeaan kuntoon. Todella mukava ja mikä tärkeintä niin ammattitaitoinen. Minua rupesi jopa huvittamaan kun Jenni sanoi, että asiakkaat varmaa pitää häntä outona, kun hän käy vähän väliä kurkkimassa asiakkaan päätä värin vaikuttaessa ja tarkistamassa onko kaikki kunnossa. Itse vaan totesin siihen, että tuo kertoo enemmänkin ammattitaidosta ja aidosta asiakkaista välittämisestä! Tuntui heti, että nyt olen hyvissä käsissä.




Mikäli haluat myös ihanan Jennin käsittelyyn niin tästä linkistä pääsee varaamaan aikoja https://timma.fi/hairstudiopresso (valitse tekijäksi Jenni) tai myöskin soittamalla: 0443442433

Hair Studio Presso löytyy osoitteesta: Harjukatu 3B 00500 Helsinki.

Koodilla: isabel16  -15% kaikista kampaamopalveluista kun varaa ajan elokuun aikana. Koodin voi syöttää nettivarauksessa "lisätiedot" kohtaan ja puhelimella varatessa muistaa mainita koodin.

Jenniä voi seurata myös Instagramissa: @hairby_jennih

Toinen iloinen uutinen! Myöskin www.ribella.se verkkokaupasta tilatessa saa ostoksista -10% käyttämällä koodia: isabelxoxo

Ribellaa voi myös seurata Instagramissa: @ribellaofficial

Ribellan uusi Helsingin liike löytyy osoitteesta: Malminrinne 2-4 00100 Helsinki.



Ihanaa viikonloppua kaikille! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti